У Греції знайшли тіла всіх членів екіпажу на місці катастрофи Ан-12

10:40 18.07.2022

Тіла всіх восьми загиблих членів екіпажу українського літака Ан-12, який розбився на півночі Греції, були витягнуті з-під уламків літака та відправлені в лікарню міста Комотіні, де пройде судово-медична експертиза. Про це повідомляє УНН з посиланням на EPT News.

Деталі

Як зазначається, операція з виявлення загиблих на місці катастрофи Ан-12 завершена. Тіла восьми загиблих членів екіпажу доставляються в лікарню Комотіні, де пройде судово-медична експертиза, пізніше їх передадуть дипломатичним представникам України в Греції.

Телеканал інформує, що наразі на місці катастрофи почали працювати фахівці зі знешкодження боєприпасів.

Мер Пангео Філіппос Анастасіадіс заявив, що небезпечні речовини на місці катастрофи українського літака Ан-12 не виявлені.

Контекст

Ввечері 16 липня вантажний літак українського перевізника з вісьмома людьми на борту розбився поблизу міста Кавала на півночі Греції.

Представник Служби цивільного захисту Греції в ефірі грецької корпорації телерадіомовлення ERT припустив, що літак міг перевозити 12 тонн токсичних матеріалів.

Згодом гендиректор української компанії "Меридіан" Денис Богданович підтвердив загибель восьми членів екіпажу Ан-12.

Речник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко підтвердив, що на борту українського транспортного літака Ан-12, який розбився у Греції, було восьмеро українців.

Теми: