Косметична мережа Lush закриває бізнес у росії

13:40 12.07.2022

Британська косметична мережа Lush планує закрити всі магазини, що залишилися у росії, через проблеми з поставками товарів до країни.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє Комерсант.

Зазначається, що британський офіс призупинив роботу з російським партнером ще в березні, остання куплена партія так і не була ввезена в рф і застрягла в Ризі.

Схема з паралельним імпортом у разі Lush також не може бути використана, бо власник бренду веде оптову торгівлю тільки зі своїми партнерами.

Lush працює на ринку рф з 2001 року. До початку вторгнення рф в Україну під брендом Lush у росії працювало майже 50 магазинів. За даними на 11 липня, у компанії залишається відкритими 27 точок продажів.

Lush - косметична компанія, яка відома своїм принципом етичності, а також косметичною продукцією (мило, креми, засоби для ванни та багато іншого), що виготовляється вручну з натуральних компонентів і не тестується на тваринах.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський закликав іноземний бізнес остаточно припинити роботу у російській федерації та не фінансувати своїми податками війну проти України.

Ще на цю тему