«росія - країна вбивць та брехунів»: Кулеба про реакцію росіян на ракетний удар по ТЦ у Кременчуці

15:00 28.06.2022

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обурений реакцією росіян на ракетний удар по ТЦ у Кременчуці. У дописі в Twitter він назвав росію "країною вбивць та відвертих брехунів", передає УНН.

«Боляче спостерігати за реакцією росії на удар у ТРЦ Кременчука. Звичайні росіяни вболівають у соцмережах. Російські дипломати та чиновники поширювали божевільні теорії змови, заперечуючи, що удар взагалі був. росія – країна вбивць і відвертих брехунів», – написав Кулеба.

Нагадаємо

Російські окупанти завдали ракетних ударів по торгівельному центру у місті Кременчук. Удар був нанесений двома ракетами Х-22. Вони були випущені із дальніх бомбардувальників Ту-22 М3, з аеродрому у Курській області.

Одна з них потрапила у міський стадіон.

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Внаслідок ракетного удару по торговельному центру «Амстор» у Кременчуці кількість загиблих збільшилася до 18 осіб. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.

Ще на цю тему