фсб у нових методичках вчить чиновників правильно хвалити путіна

17:10 26.06.2022

СБУ перехопила нові методички фсб, у яких російських чиновників вчать правильно хвалити путіна та коментувати війну в Україні.

Про це в Телеграмі повідомляє Служба безпеки України.

Як зазначається, документ з приміткою «до неухильного використання» службовці СБУ перехопили під час його розсилання секретними каналами зв’язку до федеральних органів виконавчої влади рф.

"Один із головних наказів фсб – хвалити путіна. Адже це він нібито «особисто захистив росію від знищення, а росіян – від стояння на колінах». А для більшої переконливості аналітики фсб наводять цілий блок «найчеснішої статистики» про захмарну підтримку російського диктатора та перелічують аргументи, щоб росіяни не боялися дефолту та міжнародних санкцій", - йдеться у повідомленні.

У спецслужбі зауважують, що за цими тезами мають готувати свої виступи російські чиновники, артисти та спортсмени. Ними, зокрема, послуговувались і на концерті в Лужниках у березні, і на Економічному форумі у Петербурзі у червні.

Як повідомлялося, Центр протидії дезінформації оприлюднив оновлений перелік каналів-інфотерористів, що діють на території України.

Ще на цю тему