В окупованому Криму загрожують розправою господареві СТО за відмову ремонтувати машину російських військових

20:00 14.06.2022

Так званий голова «парламенту» окуповаого Криму Володимир Константинов пообіцяв розібратися в ситуації навколо місцевої автомайстерні, власник якої нібито відмовив у ремонті військової машини з нанесеною на кузов буквою Z.

За словами колобаранта, "влада" має намір "детально, до останнього гвинтика, до останньої гайки розберемося з цією ситуацією та з її фігурантом". Власника СТО Костянтинов назвав "прихильником нацистського режиму України", пише QIRIM.News.

Сам бізнесмен Вілен Сейтосманов запевняє, що сервіс не пристосований для ремонту вантажівок. Він опублікував відповідний відеоролик.

Сейтосманов додав, що військові приїхали на вантажівці пізно ввечері 11 червня з проханням допомогти з ремонтом колеса. Проте, за словами власника автосервісу, у нього не було необхідного для цього обладнання, через що йому довелося відмовити військовослужбовцям.

Нагадаэмо, у Криму у селищі Видно місцеве СТО відмовилося обслуговувати російських військових злочинців. Після розголосу у ЗМІ та соцмережах почалося цькування власника СТО.
 

Ще на цю тему