«Весело та смачно» або «Вільна каса»: у росії запропонували аналоги McDonalds

15:30 28.05.2022

Тільки так", «Весело та смачно», «Той самий» та «Вільна каса» - під однією з цих назв колишні ресторани мережі McDonalds можуть відкритися в росії найближчим часом. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Як пише агентство “Москва”, McDonald’s подав заявки на реєстрацію брендів до Роспатенту. При цьому, за даними джерела, вибір йде з п’яти назв. П’ятим може бути написане латинськими літерами поєднання Mс – про такий варіант назви писали “Известия”.

Серед п’яти варіантів є один лідер. Також висунули й новий сайт для мережі. За даними реєстру доменів Whois, 26 травня зареєструвала на себе компанія “Москва-Макдоналдс” (її очолює гендиректор “Макдоналдс” у росії).

При цьому заявку на популярну сленгову назву мережі – “Макдак” – ще 19 серпня минулого року подавала до Роспатенту головна американська компанія McDonald’s Corporation. Їй належать права на назви багатьох страв – наприклад, “Біг Мак”.

19 травня стало відомо, що російські активи мережі планує купити бізнесмен Олександр Говор. Його компанія керує 25 ресторанами з франшизи.

Нагадаємо

Компанія McDonald’s оголосила про остаточний вихід з росії, заявивши, що подальша робота “не відповідає цінностям” фірми.

Теми:

Ще на цю тему