У держдумі рф заявили, що росія не зупиниться, поки не дійде до кордонів Польщі

09:20 08.05.2022

Віце-спікер держдуми росії Петро Толстой заявив, що рф не зупинитися, поки не дійде до кордонів з Польщею. Про це він сказав в інтерв'ю La Repubblica, передає УНН.

«Думаю, ми закінчимо, коли дійдемо до кордону з Польщею. «Операція» буде вважатися завершеною, «коли Україна буде повністю денацифікована та демілітаризована, тобто коли вона перестане представляти військову загрозу для російської федерації і не буде можливості перетворити її на антиросійську…», – зазначає він.

На питання, якою є реальна мета, він відповів: «росія розгорнула армію мирного часу. Ми не закликали до загальної мобілізації як в Україні. Отже, давайте рухатись далі поступово. Незважаючи на допомогу Європи та істерію Бориса Джонсона або Маріо Драгі, ми закінчимо операцію, коли визнаємо за потрібне. Думаю, ми зупинимося на кордоні з Польщею.

Спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук відреагував на заяву Толстого.

«росія не зупиниться, поки не досягне польського кордону", – заявив в інтерв'ю італійській газеті La Repubblica віце-спікер держдуми Петро Толстой. ССО України не заспокояться поки що не у*бе Петю Толстого. Мудаки розуміють тільки таке», - написав він.

Заступник командувача військ центрального військового округу росії генерал-майор Рустам Міннекаєв повідомив, що окупаційні війська російської федерації під час другої фази війни хочуть повністю захопити Донбас і встановити контроль над Південною Україною.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомляв, що багато планів кремля вже зруйновано роботою української армії та народу, а Україна має власні сценарії захисту.

Теми:

Ще на цю тему