У рф заявили про обстріл прикордонного з Україною селища

16:00 30.04.2022

У росії заявили про обстріл селища у Брянській області. Про це заявив губернатор цієї російської області Олександр Богомаз, додавши, що вибуховою хвилею пошкодило обшивку технологічних будівель нафтоналивного терміналу, пише УНН.

Богомаз стверджує, що сьогодні вранці о 6:50 російськими засобами ППО було виявлено нібито український літак.

"При виконанні дій, спрямованих на недопущення проникнення об'єкта на територію російської федерації, в населений пункт Жеча Стародубського округу потрапило 2 снаряди. В результаті події вибуховою хвилею пошкодило обшивку технологічних будівель нафтоналивного терміналу. Другий снаряд пошкодив прилеглу територію. На місці працюють оперативні служби. Жертв немає", – написав Богомаз.

Раніше рашисти обстріляли селище Климово у Брянській області, а звинуватили у цьому Україну.

13 квітня міноборони рф заявило про погрози завдати ударів по Києву, у тому числі і по центрах ухвалення рішень, якщо Україна нібито "продовжить влаштовувати диверсії та завдавати ударів по об'єктах на території рф".

За кілька днів до цього, Головне управління розвідки Міністерства оборони України попереджало, що російські спецслужби планують серію терактів із мінуванням та вибухом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. Усе це роблять для провокації та нагнітання антиукраїнської істерії.

Ще на цю тему