ЮФ «АНК» закликала своїх клієнтів підтримати Україну

08:20 19.03.2022

Вже 21 день український народ чинить героїчний спротив російським окупантам!

Кожний на своєму місці намагається зробити свій вклад у нашу спільну перемогу над ворогом. При цьому, суттєва та дуже цінна допомога надходить Україні з-за кордону, пише Порти України

На особистому досвіді команді Юридичної фірми «АНК» довелося переконатися, що привертання уваги наших Клієнтів, у тому числі іноземних, до ситуації в Україні має позитивний ефект та швидку реакцію.

Відомо, що Національний банк України відкрив спеціальні рахунки для збору коштів на потреби армії та гуманітарну допомогу, реквізити яких розміщені на офіційному сайті НБУ.

Окрім інформаційної розсилки з цього приводу, ми почали практику розміщення у підписах до електронних листів Клієнтам посилань за якими можна перерахувати фінансову допомогу Україні, а саме:

Підтримати Збройні Сили України

Гуманітарна допомога Україні

І це працює!

Наприклад, нещодавно, у відповідь на наш лист один з іноземних Клієнтів, який є найбільшим перевізником продукції українського експорту, повідомив про перерахування допомоги Україні у розмірі $300 тис., які підуть на потреби армії та гуманітарну допомогу постраждалим від російської агресії.

Цей яскравий приклад гідного вчинку наших іноземних друзів підтверджує ефективність такого інструменту залучення фінансової допомоги для України, як розсилка реквізитів спеціальних рахунків НБУ серед іноземних Клієнтів, які з задоволенням продемонструють українцям свою солідарність.

Слава Україні!

Перемога буде за нами!

Ще на цю тему