Аксьонов заявив, що сім'ям військових, які беруть участь у війні проти України, нададуть безкоштовний відпочинок у Криму

12:20 17.03.2022

Близько 300 сімей військовослужбовців, які беруть участь у війні проти України, нададуть безкоштовний відпочинок в анексованому Криму. Про це заявив російський глава півострова Сергій Аксьонов (за документами – Аксенов).

«Дякую керівництву і власникам засобів розміщення за ініціативу та бажання розмістити сім'ї поранених військовослужбовців цього літа за свій рахунок у своїх готелях. Загаломзголосилося 25 готелів, які готові розмістити близько 300 сімей, загальна кількість до тисячі людей», – написав Аксьонов у телеграм-каналі.

За його словами, російська влада Криму також надає допомогу родичам військових, які загинули під час збройної агресії Росії в Україні.

Напередодні Київський районний суд Сімферополя, підконтрольний Росії, оштрафував двох сімферопольців за звинуваченням у дискредитації використання Збройних сил Росії під час воєнного вторгнення Росії в Україну.

Раніше в Севастополі з'явилися білборди з літерами Z і V, які мають формувати у населення позитивне ставлення до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Міноборони Росії підтвердило, що використовує латинські літери Z та V для позначення своєї техніки під час збройного вторгнення в Україну.

Теми:

Ще на цю тему