Співробітники ФСБ вивезли сім'ї з Криму та продають квартири – Арестович

14:40 09.03.2022

Співробітники Федеральної служби безпеки Росії екстрено вивезли свої сім'ї з тимчасово окупованого Криму і терміново продають там свої квартири.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив радник керівника офісу президента Олексій Арестович.

«Ви знаєте, що в Криму різко стартував продаж квартир? Що вони екстрено забрали з Криму сім'ї співробітників ФСБ? Їм тут кінець. Страшний, розгромний, ганебний. Такий, що здригнеться сама історія», – написав Арестович.

Він зазначив, що російська армія йде в Україну за інерцією наказів і надто розтягла сили величезною територією. Вона завдасть ще ударів, але в Україні їй настане кінець.

«Російської армії в Україні – кінець. Батьки, що уникають дітей, не знаючи, чи знайдуть їх, повернувшись, живими, не вибачать. Не вибачать і не випустять. Не почесна нічия чекає тут армію мерців, не раунд по очках, а натуральне військове поразка. Ці ідіоти розтягнули сили, намагаючись нахапати якнайбільше. В результаті – ні утримати, ні наступати», – написав він.

Росія поповнює резерви окупаційних військ, залучаючи до бойових дій найманців ПВК «Ліга» (ПВК «Вагнер»). Як інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, "вагнерівці" вже гинуть на території України.

Теми:

Ще на цю тему