«Укрзалізниця» відкликає раніше виділені для збору останків загиблих російських солдатів вагони-рефрижератори через рішення Росії не забирати тіла

14:00 06.03.2022

«Укрзалізниця» відкликає свої вагони-рефрижератори з точок для збирання останків тіл загиблих солдатів російської армії.

«Заступник міністра оборони Росії Криворучко дав розпорядження "ховати тіла російських солдатів у братських могилах або знищувати на місці». Так Росія проводжає своїх безіменних синів. Заради «переможної» пропаганди вони готові позбавити матерів навіть можливості поховати тіла", - написав голова Укрзалізниці Олександр Камишін у своєму Telegram-каналі, повідомляє Інтерфакс Україна.

Раніше Укрзалізниця спрямувала 20 вагонів-рефрижераторів на станції Фастів, Одеса-Застава, Подільськ, Мерефа та Запоріжжя.

«Вагони простояли на зазначених станціях три доби, але тіла російських солдатів у них так і не почали вантажити. Напевно, безглуздо було очікувати людяного ставлення до останків тіл своїх воїнів біля армії, яка бомбить мирних жителів», - написав Камишін.

Він також наголосив, що Укрзалізниця готова поставити вагони-рефрижератори знову, щойно Росія буде готова забрати тіла своїх солдатів і повернути їх сім'ям.
 

Теми:

Ще на цю тему