Проблеми зі зв'язком у клієнтів «Vodafone» виникли через диверсію: було перерізано оптоволоконні кабелі - МВС

17:40 18.02.2022

Невідомі перерізали оптоволоконні кабелі зв’язку на Донеччині та Луганщині, через що спостерігались проблеми на лініях зв’язку оператору «Vodafone».

Про це у Telegram повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, інформує Цензор.НЕТ.

Сьогодні вночі на лініях зв’язку оператору «Vodafone» в Луганській та Донецькій областях були скоєні цілеспрямовані диверсії.

В містах Лисичанськ (вул. Шахтарська) та Слов’янськ (вул. Вокзальна) були перерізані оптоволоконні кабелі зв’язку в чотирьох місцях. На декілька годин значна частина Луганскої області та північна частина Донецької області залишились без стільникового зв’язку одного з трьох операторів.

Громадяни не могли викликати швидку допомогу, поліцію та спілкуватись з рідними.

«Завдяки швидкій роботі ремонтників, зв’язок було відновлено ще до ранку. Але ми повинні розуміти, що диверсії на об’єктах зв’язку будуть продовжуватись й надалі. Не тільки на мережах оператору «Vodafone», а й інших операторів зв’язку. Все це є частиною плану РФ по дестабілізації ситуації в Україні. Правохоронцями порушено кримінальні провадження за фактами втручання в роботу оператора мобільного зв’язку. Проводяться першочергові слідчо-розшукові дії», - йдеться в повідомленні.

Фото з сайту Цензор.НЕТ
 

Ще на цю тему