Росія заявила про повернення кораблів та підрозділів Південного військового округу до пунктів постійної дислокації

15:20 31.01.2022

Військовослужбовці з'єднань та військових частин Південного військового округу Російської Федерації повернулися до пунктів постійної дислокації.

Також до пунктів постійного базування повернулися кораблі Чорноморського флоту РФ. Про це йдеться у заяві пресслужби Міноборони РФ, пише УНН.

«Військовослужбовці з'єднань та військових частин Південного військового округу (ЮВО), задіяні у планових заняттях з оперативної та бойової підготовки, повернулися до пунктів постійної дислокації (ППД)», – ідеться у повідомленні Міноборони РФ.

У Міноборони заявили, що раніше військові частини ПВО було піднято за сигналом навчальної тривоги з наступним виходом до районів зосередження.

«Метою перевірки була оцінка можливості командирів з'єднань і батальйонних тактичних груп організувати міжвидову взаємодію, а також управління наданими підрозділами різних пологів військ», – заявили у відомстві.

Також у Міноборони заявили, що кораблі Чорноморського флоту повернулися до пунктів постійного базування після виконання завдань у морі.

«Загони бойових кораблів Чорноморського флоту (ЧФ) повернулися до пунктів постійного базування Кримської та Новоросійської військово-морських баз флоту після проведення навчання в акваторії Чорного моря»,– ідеться у заяві.

Повідомляється, що у заходах у складі різнорідних угруповань, корабельних ударних груп та загонів десантних кораблів було задіяно понад 20 бойових кораблів різного класу: фрегати, сторожові кораблі, малі ракетні кораблі та ракетні катери, десантні кораблі, малі протичовнові кораблі, а також кораблі протимінної оборони.

 

Ще на цю тему