Кримських студентів відправили на «дистанційку» через нову хвилю COVID-19

20:00 28.01.2022

«Кримський федеральний університет» переходить на дистанційний формат навчання, що триватиме з 31 січня до 20 лютого. Про це повідомляє телеграм-канал навчального закладу.

«Медична академія працюватиме у дистантно-практичному форматі, за якого навчання буде організовано дистанційно, а за потреби студенти-медики будуть залучені до роботи в системі охорони здоров'я Криму», – йдеться у повідомленні, 

При цьому Інститут педагогічної освіти та менеджменту (Армянськ), Технікум гідромеліорації та механізації сільського господарства (Совєтський), Прибрежненський аграрний коледж, а також Ордена Трудового Червоного Прапора агропромисловий коледж (Маленьке) працюватимуть в очному форматі.

У Севастополі дві школи переведуть на дистанційне навчання через ситуацію із захворюваністю на COVID-19. У Криму понад 300 шкільних класів перевели на «дистанційку».

Вранці 28 січня російська влада Криму та Севастополя повідомила про 756 нових випадків COVID-19.

17 січня російський глава Криму Сергій Аксьонов (за документами – Аксенов) повідомив, що в Криму виявлено перший випадок захворювання на штам «омікрон».

Відомості російської влади Криму та Севастополя про захворюваність на коронавірус не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що ця статистика суттєво занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування серед російських військових і спецслужб.

Ще на цю тему