Внесено зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів з питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку

20:30 26.01.2022

Сьогодні, 26 січня, на засіданні Кабінету Міністрів України ухвалено урядову Постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку», пише ArmyInform.

Внесення змін до актів було ініційоване з метою уніфікації у термінології. Серед зазначених актів Постанова «Про вдосконалення грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України», Постанова «Про посвідчення на право користування пільгами членів сімей військовослужбовців, які загинули (померли) чи пропали безвісти під час проходження військової служби», Порядок підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній тощо.

Постановою передбачені зміни та уніфікації у термінології, зокрема, в тексті актів «військові комісаріати» замінюються на «територіальні центри комплектування та соціальної підтримки», а «військові комісари» – на «керівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки».

Ще на цю тему