У Криму через зростання захворюваності на COVID-19 можуть обмежити надання планової меддопомоги – Лясковський

14:40 24.01.2022

У Криму через зростання захворюваності на новий штам COVID-19 «омікрон» можуть обмежити надання планової медичної допомоги. Про це повідомив російський заступник Міністра охорони здоров'я Криму Антон Лясковський.

«Ми розуміємо, що може розвиватися різний сценарій, тому готуємося до гіршого. У тому числі й з обмеженням надання планової медичної допомоги, надання планового прийому, тобто роботи лише на екстрені випадки», – повідомив Лясковський у коментарі «Вести Крым».

Нагадаємо, що за минулу добу в Криму зафіксували зростання захворюваності на COVID-19 – станом на ранок 23 січня було виявлено 298 нових випадків.

17 січня російський голова Криму Сергій Аксьонов повідомив, що у Криму виявлено перший випадок захворювання на штам «омікрон».

Відомості російської влади Криму та Севастополя про захворюваність на коронавірус не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що ця статистика суттєво занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування серед російських військових і спецслужб.

Ще на цю тему