Російське посольство влаштувало кримському виноробу участь у виставці в Нідерландах

10:20 09.11.2021

Кримський виробник вина Валерій Захар’їн повідомив про участь його продукції у закритій виставці-презентації світових вин у м. Гаага, Нідерланди. Це стало можливим завдяки тому, що Захар’їн є постачальником вина до посольства РФ у Нідерландах. 

Про це повідомляється на Facebook-сторінках Валерія Захар’їна і посольства РФ у Нідерландах. 

«Як ви знаєте, ми є постачальниками вин до посольства Російської Федерації у Королівстві Нідерландів. 1 листопада у Гаазі відбулася виставка – презентація світових вин, в якій були представлені вина з Гватемали, Грузії, Китаю, Перу, Тунісу та Чилі. Разом з нами на російському стенді свою продукцію представили краснодарське виноробне господарство «Долина Лефкадия» та горілка «Белуга», – сказано в повідомленні сторінки Захар’їна.

Дегустаційна виставка-презентація світових вин «Феєрія» («Extravaganza») відбулася в гаазькому готелі «Leonardo» за сприяння журналу Diplomat Magazine, який регулярно організовує подібні закриті виставки-дегустації для дипломатів, що працюють у Нідерландах.  

У презентації кримського вина взяв участь посол РФ у Нідерландах Олександр Шульгін. 

Валерій Захар’їн – власник виноробного ТОВ «Дом Захарьиных», що володіє десятками гектарів виноградників у степовому Криму і Бахчисарайському районі. У 2019 році придбав Інкерманський завод марочних вин в інтересах російських олігархів Юрія Ковальчука і Геннадія Тимченка. 

Ще на цю тему