Азербайджан ввів у експлуатацію нові військові об’єкти на звільнених територіях / Фото

12:20 25.10.2021

В Азербайджанських збройних силах тривають роботи, спрямовані на поліпшення соціально-побутових умов військовослужбовців у звільнених районах в Нагірному Карабаху.

Про це інформує Мілітарний.

Міністр оборони Азербайджану, генерал-полковник Закір Гасанов та керівний склад міністерства 22 жовтня, взяли участь у відкритті новозбудованих споруд модульного типу, а також капітально відремонтованих пунктів розміщення та інших об’єктів військового призначення у звільнених районах, – повідомляє Міністерство оборони країни.

Житлові комплекси оснащені сучасним обладнанням, меблями та інвентарем, вони забезпечують всі необхідні потреби військовослужбовців.

Військова будівля на звільненій території Нагірного Карабаху Фото: Міністерство оборони Азербайджану

У військових частинах, передбачені збройові кімнати, казарми, їдальні, медпункти, продовольчі та речові склади та банно-санітарні вузли. З метою забезпечення місцевості безперебійним електропостачанням встановлені генератори.

Були проведені роботи з благоустрою та посаджені різні види дерев. Створені необхідні умови для ефективного проведення дозвілля військовослужбовцями.

Місце зберігання речей військовослужбовців. Фото: Міністерство оборони Азербайджану

Для забезпечення харчування особового складу у звільнених районах Нагірного Карабаху, здані в експлуатацію хлібопекарський цех, що забезпечує гарячим хлібом військові частини, а також кухні та їдальні, оснащені сучасним обладнанням.

Побудований військовий полігону для виконання навчально-тренувальних завдань. На ньому будуть проводитися навчання кваліфікованими інструкторами, з метою подальшого підвищення професіоналізму військовослужбовців в умовах сучасного бою.

Будівництво населених пунктів та адміністративних будівель планується завершити в найкоротші терміни і здати в експлуатацію військовим.
 

Ще на цю тему