На «Миколаївський суднобудівний завод» зайшов на ремонт корабель ВМСУ / Фото

20:00 15.10.2021

Фахівці заводу виконають доковий ремонт артилерійського катера Р170 «Скадовськ». Але таке замовлення не допоможе виправити вкрай скрутне становище ДП «Миколаївський суднобудівний завод».

На ДП «Миколаївський Суднобудівний Завод» (входить до складу ДК «Укроборонпром») прибув артилерійський катер Військово-морських сил України Р170 «Скадовськ».

За інформацією профільного вітчизняного ресурсу «Миколаїв - місто корабелів», на підприємстві буде здійснено доковий ремонт військового катера. Також мають відбутись відновлення силової установки та іншого обладнання «Скадовська», пише Defense Express.

Артилерійський катер «Скадовськ» заходить в акваторію МСЗ для постановки на ремонт. Фото: «Миколаїв - місто корабелів»

Зараз ДП «Миколаївський суднобудівний завод» перебуває у скрутному становищі. Так, наприкінці минулого року (16 жовтня 2020 року) господарський суд Миколаївської області відкрив провадження в справі №915/1097/20 про банкрутство ДП «Миколаївський суднобудівний завод».

Інфографіка з ремонту на МСЗ корабельного складу ВМСУ у 2020 році. Фото з сайту Defense Express

При цьому, якщо у 2020 році МСЗ відремонтував девять кораблів ВМСУ, то в цьому - поки лише чотири (й п'ятий тільки но зайшов на підприємство).
 

Ще на цю тему