РФ продовжує «брязкати зброєю» поблизу кордону з Україною / Фото, відео

15:40 21.09.2021

Після проведення масштабних російсько-білоруських навчань «Запад-2021», у РФ продовжують «брязкати зброєю» поблизу кордону з Україною.

Нещодавно Defense Express розповідав, що Росія в окупованому Криму почала масштабні навчання сил Чорноморського флоту РФ, один із елементів яких – комплекси «Панцирь» відбивали атаку крилатих ракет «умовного противника» по цілях в районі Керченської протоки.

«Кримський міст» слугує окупантам для оперативного перекидання військ та інших агресивних дій проти України. Фото з сайту Defense Express

Разом з тим, тепер маємо ще й такі новини – 18 вересня пресслужба Західного військового округу (ЗВО) ЗС РФ відзвітувала, що у Воронезькій області екіпажі бомбардувального авіаційного полку Ленінградського об’єднання ВПС та ППО ЗВО бомбовими ударами знищили пересувний командний пункт умовного противника під час навчально-тренувальних польотів.

У навчаннях взяли участь винищувачі-бомбардувальники Су-34, які знищили живу силу та бойову техніку умовного противника, а також відпрацювали авіанальоти з різних напрямків та скидування авіабомб по наземних цілях. Усього в навчаннях взяли участь 10 літаків Су-34 та близько 80 осіб льотного та інженерного складу.

Всього у навчаннях взяли участь 10 літаків. Фото з сайту Defense Express

Разом з тим, наступного дня, 19 вересня, фахівці окремого батальйону РЕБ загальновійськової армії ЗВО «відбили диверсію умовного противника» під час тактико-спеціального навчання з використанням комплексів РЕБ «Палантин-К» на полігоні «Погоново» у Воронезькій області.

Усього в цих навчаннях взяли участь близько 300 військових, а також задіяно близько 20 одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки.
 

 

Ще на цю тему