COVID-19: Окупанти чекають зростання захворюваності в Севастополі до середині вересня

16:00 07.09.2021

Глава окупаційного уряду Севастополя Михайло Развожаєв очікує зростання захворюваності на коронавірус у місті до середини вересня.

«За минулу добу зафіксовано 125 нових випадків захворювання. Ще два тижні тому показники були майже вдвічі більші. Але діти щойно пішли до школи, і ми поки не виключаємо прогнозованого до середини вересня зростання захворюваності», – написав він в інстаграмі 6 вересня за підсумками апаратної наради, повідомляє Крим.Реалії.

За інформацією Развожаєва, першим компонентом вакцини від коронавірусу в Севастополі зробили щеплення 132 тисячі осіб, повністю закінчили вакцинацію – 121 тисяча.

Заступник т.з. «голови Севастополя» Олександр Кулагін при цьому повідомив, що за тиждень виявлено 937 випадків захворювання на коронавірус, що на 32% менше, ніж тижнем раніше.

«Також зменшилися всі коефіцієнти: добовий темп приросту склав 0,45, середньотижневий – 0,49. Зупинився коефіцієнт поширення – 0,84», – цитує Кулагіна пресслужба окупаційного уряду міста.

Відомості російської влади Криму та Севастополя про захворюваність на коронавірус не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники стверджують, що ця статистика суттєво занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування серед російських військових і спецслужб.
 

Ще на цю тему