Майбутні офіцери ВМС України завершили корабельну практику / Фото

15:20 01.09.2021

Курсанти 5 курсу Інституту ВМС пройшли корабельну практику у військових частинах і на кораблях військового флоту України. 

Про це повідомляється на сторінці ВМС ЗСУ в Facebook.

Курсанти 5 курсу Інституту Військово-Морських Сил закінчили корабельну практику у військових частинах та на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Протягом місяця курсанти Інституту Військово-Морських Сил проходили корабельну практику з метою вдосконалення теоретичних і практичних навичок отриманих за період навчання у військово-морському закладі. При проходженні корабельної практики курсанти мали можливість ознайомитись з функціональними обов’язками, порядком ведення документації та відпрацювати певний перелік заходів, які передбачені відповідно до майбутніх офіцерських посад за окремою спеціальністю.

Основними завданнями практики курсантів Інституту ВМС було набуття умінь і навичок у виконанні обов`язків за призначенням на відповідних посадах у підрозділах, виконання службово-бойових завдань, експлуатація, ремонт, збереження озброєння та військової техніки й інше.

Ще на цю тему