«Влада» обіцяє зниження цін на овочі в Криму

11:01 27.07.2021

У Криму невдовзі повинні знизитися ціни на овочі, стверджує «віцепрем'єр – міністр» сільського господарства окупованого Криму Андрій Рюмшин.

«Що стосується вартості овочів – ми дійсно взимку-навесні побачили стрибок. Сьогодні всі наші сільгоспвиробники після дощів і злив почали збирання овочів. Ціни почали знижуватись, і ми рекомендуємо сьогодні максимально заповнити ринок ось за цією доступною ціною. І я думаю, що тепер усі жителі Криму це побачать», – цитує Рюмшина видання «Крыминформ».

Також, за його словами, зниженню цін сприятимуть масштабні ярмарки, які заплановано провести в Криму на місяць раніше.

«Протягом усієї траси «Таврида» будуть відкриті ярмаркові майданчики, куди вивозитимуть сільгосппродукцію. І на всіх районах повинна бути забезпечена доступність реалізації фруктів і овочів прямо з полів», – передає слова Рюмшина видання «РИА Новости Крым».

Раніше «управління служби статистики» у окупованих Криму і Севастополі (Кримстат) повідомило, що за червень подорожчання цін на овочі склало 11,4%.

Нагадаємо, в Криму подорожчали картопля, морква і капуста.

До цього кримські активісти повідомляли про фактичне зростання цін на півострові, а також зазначили, що це явище є систематичним.

Ще на цю тему