Окупанти не можуть налагодити безпечне водопостачання в Бахчисарайському районі

21:01 13.07.2021

У Бахчисарайському районі так звана «влада» не може налагодити безпечне водопостачання для жителів після липневих паводків. Кілька днів проби стабільно показують нестандартні бактеріологічні результати, що свідчить про бактеріологічне забруднення питної води.

Про це повідомила так звана «глава міжрегіонального управління Росспоживнагляду» по Криму і Севастополю Наталя Пеньковська.

Так, «чиновниця» пояснила, що з усіх районів Криму, які постраждали від рясних опадів, у Бахчисараї найгірша ситуація з якістю питної води. У двох селах Бахчисарайського району – Великому Садовому і Куйбишеве – останні чотири дні проби води показують нестандартні бактеріологічні показники.

«На жаль, у Куйбишево і Великому Садовому протягом останніх чотирьох днів йдуть нестандартні проби з бактеріології. Режим гіперхлорування «Водою Криму» не витримується. На сьогоднішній день підвезення води здійснюється, але роботи з ревізії і гіперхлорування, дезінфекції мереж не дають свого ефекту, тому що якість води не стабільна, і нестандартні бактеріологічні показники викликають побоювання», – розповіла Пеньковська.

Ще на цю тему