Укроборонпром співпрацюватиме з канадцями для створення в Україні патронного заводу

13:20 10.06.2021

Канадська комерційна корпорація та державний концерн Укроборонпром підписали угоду про сприяння економічному співробітництву у критично важливому стратегічному секторі оборони України.

Про це пише Національний Промисловий Портал з посиланням на пресслужбу концерну.

Метою укладення угоди є насамперед зміцнення оборонного потенціалу України з використанням досвіду Канади в області оборони та створенні можливостей для будівництва заводу з виробництва боєприпасів для стрілецької зброї, що також зміцнює відносини між оборонними та авіакосмічними виробниками Канади та України.

Угода між ККК та УОП є початковим кроком для відкриття шляху до більш тісного комерційного співробітництва між виробниками та корпораціями обох країн.

Виконання угоди продовжує міцні двосторонні відносини, що встановилися між Україною та Канадою. Канадсько-Українська угода про вільну торгівлю (CUFTA) була ратифікована обома країнами ще у 2017 році.

ККК – це урядова підрядна організація Канади. Завдяки комерційній адвокації, спільній розробці проєктів та наявності великого міжнародного досвіду укладання контрактів, ККК допомагає канадським експортерам усіх розмірів вийти на нові ринки та розвивати свій бізнес.
 

Ще на цю тему