В червні з Ізмаїльського порту стартує нова круїзна лінія «Відкриття Румунії»

10:20 10.06.2021

Круїзний теплохід «Diana» (прапор Нідерландів), який з квітня 2021 року доставляє до Ізмаїлу румунськіх туристів, починає здійснювати реверсні тури.

Починаючи з кінця червня, українці зможуть відвідувати румунську дельту Дунаю у круїзі «Відкриття Румунії». Це – продовження роботи по нарощуванню туристичного потенціалу Ізмаїла у рамках Угоди про співпрацю, підписаної 23 травня 2019 року КУ Ізмаїльської міської ради «Ізмаїльське бюро сприяння інвестиціям» і Асоціації менеджменту туристичних дестинаций Дельти Дунаю(г.Тулча), пише видання Морські бізнес-новини України.

Майданчиком для підписання Угоди став І Міжнародний форум з розвитку туризму в українських дунайських портах, організований спільно Адміністрацією Ізмаїльського морського порту та керівництвом міста.

Круїз розрахований на 4 дні і три ночі. Його презентація відбудеться 11 червня на борту круїзного судна «Diana». Запрошуємо представників туристичних компаній відвідати зустріч – ви отримаєте цікаву для себе інформацію від представників румунської сторони – судновласника «Diana», представників європейської компанії-туроператора WEBMEDIA SRL, а також – міської влади Ізмаїлу та Адміністрації Ізмаїльського морського порту.
 

Ще на цю тему