У Туреччині відсьогодні набирають чинності нові обмеження через коронавірус

13:00 07.05.2021

У Туреччині 7 травня набувають чинності нові обмеження через ситуацію з коронавірусом. 

Про це інформують на сайті Міністерства внутрішніх справ країни, пише УНН.

Усі комерційні підприємства, робочі місця або офіси будуть закриті, за винятком місць, де продаються основні продукти харчування, ліки та чистячі засоби. 

До введених раніше обмежень на продаж алкоголю додали також заборону на продаж електроніки, іграшок, канцелярії, одягу, аксесуарів для автомобілів, посуду і садового приладдя.

Продуктові магазини, ринки, пекарні, м’ясні магазини, овочеві магазини, сушені горіхи та фрукти та десертні магазини можуть працювати в період з 10:00 до 17:00 протягом локдауну, тоді як мережі та супермаркети залишатимуться закритими у неділю.

Також влада Туреччини заявила про посилення з 7 травня чинного з кінця квітня локдауну. Тепер в магазинах буде дозволено продавати лише основні продукти харчування та засоби гігієни. Передбачається, що обмеження діятимуть до 17 травня.

Як зазначали представники туристичної галузі, відкриття туристичного сезону в Туреччині відтермінували на невизначений термін, зважаючи на припинення авіасполучення з Росією, що викликало закриття більшості турецьких готелів.
 

Ще на цю тему