У Сімферополі бійці «Беркута» вчили дітей поводитися зі зброєю / Фото

15:00 13.04.2021

У Сімферополі співробітники російського ОМОН «Беркут» провели «патріотичний захід» для дітей росгвардійців.

Як пише Крим.Реалії, про це повідомила прес-служба Росгвардії.

Зокрема, на базі підрозділу Росгвардії організували виставку автомобільної техніки, зразків озброєння та екіпіровки з арсеналу спецпідрозділу. Також бійці «Беркута» провели для дітей показові виступи і продемонстрували елементи рукопашного бою.

«Відбувся показ алгоритму дій у рамках навчальної спеціальної операції із затримання умовних правопорушників, які незаконно заволоділи автомобілем. За кілька хвилин бійці запобігли спробі зловмисників сховатися й успішно організували евакуацію на бронетранспортері свого умовно пораненого товариша, якому була надана долікарська допомога», – йдеться в повідомленні пресслужби.

Напередодні в Сімферополі провели «військово-спортивну» естафету для школярів, які входять до російської воєнізованої організації «Юнармія».

Раніше в одній із середніх освітніх шкіл Сімферополя відбулись військові змагання, приурочені до Міжнародного жіночого дня.

Прокуратура Автономної Республіки Крим і Севастополя спільно з Кримською правозахисною групою направили в Міжнародний кримінальний суд у Гаагу подання з інформацією про мілітаризацію дітей у Криму.

«Беркут» у Сімферополі, квітень 2021 року. Фото: прес-служба Росгвардії

Ще на цю тему