У Керчі окупанти ремонтують СІЗО замість шкіл

16:30 08.04.2021

Окупаційна керченська «влада» вважає за краще у місті проводити ремонт для Росгвардіі, а також СІЗО, замість навчальних закладів. Справа у тому, що дах будівлі школи №1 імені В. Дубініна давно потребує капітального ремонту. Батьки керченської школи б’ють на сполох через аварійний стан даного навчального закладу.

Як пояснюють керчане, в один з разів, коли дув сильний вітер, зірвало лист жерсті, тоді центральний фасад школи огородили на півтора тижні, пішет Асоціація реінтеграції Криму.

«Забирали ми дітей з входу шкільного двору і, яке ж було здивування, коли ми глянули на дах з іншого боку, де просто оголені камені, які можуть впасти і призвести до летального результату! Сьогодні інша історія, вітер. Наступний лист жерсті бовтається з фасадної частини біля входу. Чекаємо, коли знову зірветься і прилетить не дай бог комусь на голову», – написала матір одного зі школярів.

Варто відзначити, що у 2020 році, під час загальношкільних зборів, в школу був запрошений так званий «начальник управління освіти адміністрації Керчі» Віктор Дахін, де він пообіцяв, що дах відремонтують у 2020 році.

Однак, далі слів справа не пішла.

Поки конструкція знаходиться в аварійному стані і постійно протікає.

«На жаль, ця людина даремно, я так думаю, займає пост. Оскільки його слова справою не підкріплені. Минуло майже 5 місяців 2021 року, а шматки даху відлітають і до цього дня. Чомусь у нас в місті проводиться ремонт Росгвардіі, СІЗО на Кірова, а діти вчаться в будівлі, де у будь-який момент може статися трагедія. Виходить на майбутнє для наших дітей в бюджеті вічно немає грошей. Ганьба владі міста!», – обурені батьки.

Ще на цю тему