Російські військові, прибулі до Криму на навчання, крадуть машини у місцевих жителів

14:40 07.04.2021

Жителі окупованого Криму вже почали страждати від наводнення півострова все більшою кількістю російських військових, яких передислокували з російських регіонів до Криму на навчання. 

Десантник-контрактник з дислокованої у Московській області військової частини викрав автомобіль ВАЗ-2104, що належить кримчанину, і намагався на ньому втекти від ДПС, пише Центр журналістських розслідувань з посиланням на telegram-канал «ЧКХ».

Затриманий у Криму за викрадення авто російський десантник Максим Пєрмєнков Фото: telegram-канал «ЧКХ»

«Прибулий на навчання до Криму контрактник з Курська, викрав припарковану машину і намагався втекти від екіпажів ДПС», – йдеться в повідомленні.

Telegram-канал також опублікував відео затриманого російського військового, який лежачи на землі і відповідаючи на питання інспектора ДПС, повідомив, що його звуть Максим Пєрмєнков і він є жителем селища Свобода Золотухінського району Курської області.

Також Пєрмєнков повідомив, що служить в 38-й гвардійської бригаді управління Повітряно-десантних військ (в/ч 54164), яка дислокується в селі Ведмежі Озера Щьолковського району Московської області.

«До Криму прибув у відрядження в складі бригади», – сказав російський десантник.

За його словами, він розумів, що незаконно заволодів автомобілем, але при цьому не зміг пояснити, чому не зупинився на вимогу співробітника ДПС.

Як повідомлялось, Росія в такому поспіху перекинула війська в окупований Крим, де, як і на російській Кубані, Міноборони РФ зараз проводить «контрольну перевірку військ» Південного військового округу, що військових, передислокованих з російських регіонів, не встигли забезпечити пайком і їм доводиться скуповувати продукти тривалого зберігання в магазинах півострова.
 

Ще на цю тему