Міноборони Росії планує провести 9 травня парад у трьох кримських містах

14:01 06.04.2021

У Міністерстві оборони Росії повідомляють, що цього року на 9 травня заплановано 10 військових парадів, у тому числі в анексованому Криму.

«9 травня сплановано проведення десяти військових парадів, присвячених 76-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, в тому числі в чотирьох містах-героях: Волгограді, Керчі, Новоросійську та Севастополі, а також у шести містах – місцях дислокації об'єднань військового округу – Ростові на-Дону, Владикавказі, Новочеркаську, Ставрополі, Сімферополі та Каспійську», – йдеться у повідомленні, передае Крим.Реалії.

За інформацією відомства, в складі зведених оркестрів у військових парадах буде задіяно від 40 до 60 військових музикантів.

Раніше повідомлялося, що до Москви для тренувань і подальшої участі в параді 9 травня із Севастополя відправили 450 курсантів місцевого вищого військово-морського училища ім. Нахімова.

У лютому в Міноборони Росії повідомляли, що понад дві тисячі військовослужбовців Чорноморського флоту Росії вакцинують від коронавірусу до параду 9 травня, який також проходитиме в Криму.

Ще на цю тему