Азербайджан передав вірменській стороні тіла 31 загиблого під час бойових дій

Азербайджанська сторона передала владі невизнаної Нагірно-Карабахської республіки (НКР) тіла 31 вірменського військового. 

Про це в середу, 27 січня, повідомив відділ інформації та зв’язків з громадськістю Державної служби з надзвичайних ситуацій невизнаної НКР, передає УНН.

“26 січня на ділянці Фізулі азербайджанська сторона передала тіла 31 вірменського військовослужбовця, не уточнивши місця їхнього виявлення. З початку пошукових робіт виявлено останки 1 318 осіб”, — наголошується в повідомленні.

Вірменські влада заявляє про майже 3,5 тис. загиблих в ході бойових дій в Карабасі. Відомо і про велику кількість зниклих безвісти, в їх пошуках задіяні російські миротворці і представники Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Міноборони Вірменії 17 листопада 2020 року, через тиждень після закінчення бойових дій, повідомляло, що в ході конфлікту загинули 2 425 вірменських військовослужбовців.

За інформацією Міністерства оборони Азербайджану, з його боку загинули 2 783 військовослужбовців. Ще понад сто вважаються зниклими без вести. У госпіталях знаходяться 1 245 військових.

Теми:

Ще на цю тему