Поклонська написала рапорт щодо поновлення її в окупаційній «прокуратурі»

12:45 13.01.2021

Депутатка Держдуми РФ, колаборантка і колишня «прокурорка» Криму Наталія Поклонська підготувала рапорт щодо поновлення на колишній посаді.

Як повідомляє QHA з посиланням на ТАСС, колаборантка піде на це крок на випадок, якщо не буде включена в списки кандидатів на майбутніх виборах до російського парламенту. Вона додала, що «поки не може оцінити свої шанси знову стати парламентарієм».

Це залежить від тієї фракції («Єдина Росія»), яка мене запросила в попередні вибори у 2016 році. Я не просилася, не нав’язувалася, мене покликали, попросили, і я, звичайно ж, пішла. На сьогодні, якщо мене включають у передвиборчі списки, то я йду далі. Якщо ні, то мій рапорт лежить у мене на робочому столі — щодо поновлення мене на попередній посаді, — сказала Поклонська.

Наталя Поклонська після початку окупації Росією Криму перейшла на бік РФ. Вона обіймала свій пост з 2 травня 2014 року до 6 жовтня 2016 року.

Органами МВС України вона оголошена в розшук за статтею 109 частино 1 ККУ — «дії, початі з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова щодо здійснення таких дій».

Раніше Поклонська запропонувала власнику компанії SpaceX Ілону Маску переїхатижити на окупований Росією півострів і розв’язувати питання з нестачею води.

Поклонська ще у листопаді минулого року заявила, що не виключає свого повернення в окупований Крим.

Ще на цю тему