В центральній лікарні окупованого Армянська закінчились фахівці для лікування COVID-19

18:30 04.11.2020

У тимчасово окупованомуКриму в Армянську бракує профільних лікарів, які могли б лікувати хворих на коронавірус пацієнтів. 

Через це у центральній лікарні міста на терапевтів перепрофілювали кількох вузьконаправлених спеціалістів, пише ZN.UA з посиланням на дані Ради національної безпеки і оборони.

«3 листопада керівництво Центральної міської лікарні м. Армянськ (переобладнана під госпіталь для хворих на коронавірусну інфекцію) повідомило про брак лікарів. Для усунення проблеми декількох вузьконаправлених спеціалістів перепрофілювано на терапевтів», - йдеться у повідомленні.

Станом на ранок 4 листопада на анексованому півострові зафіксовано 12 590 випадків зараження (217 за добу), 235 смертей (вісім за добу) та 7 314 видужалих (215 за добу).

Тим часом російські окупанти зосереджені виключно на безпеці власної армії. Щоденно підрозділи РХБ 22-го армійського корпусу Чорноморського флоту РФ проводять дезінфекцію місць проживання особового складу, їдалень, клубів, КПП і військової техніки. У заходах беруть участь понад 200 військових.
 

Ще на цю тему