Окупанти Криму звітують про «курортний сезон-2020»

15:15 28.09.2020

Про завершення курортного сезону в окупованому Криму «успішними показниками» пише російський «глава» Криму Сергій Аксьонов на сторінці у соціальній мережі «Вконтакте».

Він нагадав про важливість туристичної галузі в анексованому Криму для суміжних галузей та її вплив на «бюджет» і робочі місця, повідомляє QHA.

За словами «глави» окупованого Криму пандемія та економічні потрясіння не позначилися на «вдалому сезоні».

У цьому році ми переконалися, що в цій сфері працюють справжні професіонали, які змогли поетапно запустити курортний сезон після його фактичного закриття навесні у зв’язку із пандемією.

Найголовніше, що курортно-туристична сфера Криму витримала усі економічні потрясіння і закінчує сезон з успішними показниками, позитивними відгуками туристів і серйозними планами на 2021 рік. А санаторії в цьому році прийняли рекордну кількість гостей, — запевняє Аксьонов.

За даними окупантів, у цьому сезоні анексований півострів відвідали 4,5 мільйона туристів.

У той же час Аксьонов постійно повідомляє про ситуацію з COVID-19 в окупованому Криму. І головними постачальниками вірусу є туристи з Росії, які їдуть до Криму з епіднебезпечних регіонів, зокрема з Москви, яка є лідером за рівнем кількості інфікованих.

Нагадаємо, через коронавірус готелі й пансіонати анексованого півострова не працювали до липня. Масово приймали російських туристів всього два місяці. Для жителів материкової України адмінмежа взагалі була закрита.

Ще на цю тему