“Нібулон” візьме участь у тендері на ремонт навчального катера ВМС України / Фото

17:30 09.06.2020

«Нібулон» подав заявку на ремонт «Нової Каховки» – навчального катера Військово-Морських Сих Збройних Сил України.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на УМП.

Суднобудівний-судноремонтний завод «Нібулон» подав заявку разом з чотирма іншими компаніями: – МПП «ВКФ «ТОС», Виробнича фірма «Судоремонт», ПП «СІАТА» та ТОВ «ЮГСУДОРЕМОНТ».

Тендер на ремонт навчального катера «Нова Каховка» було оголошено 27 квітня 2020 року, а старт аукціону з проведення відповідних робіт очікується 7 липня 2020 року.

Останній доковий ремонт навчального катера «Нова Каховка» (A542) проводився у Севастополі у 2011 році приватним підприємством «Соріус» та термін докування відповідно до графіка був вичерпаний у 2014-у році.

Під час майбутнього докування передбачено проведення корпусної та електромеханічної частини ремонту.

Зазначимо, що суднобудівний-судноремонтний завод української компанії «Нібулон» збудує 5 катерів за французьким контрактом для Морської охорони ДПСУ.

Суднобудівний-судноремонтний завод української компанії «Нібулон» спеціалізується на повнокомплектному будівництві суден і плавспоруд до 140 метрів (виконання всіх видів робіт власними силами – від різання металопрокату до виготовлення меблів, ізолювальних і фарбувальних робіт, пусконалагодження електрообладнання та обладнання автоматизації, трубопровідних, корпусних, механо-слюсарних робіт і технологічного супроводу), судноремонті та виконує проєктно-конструкторські роботи.

Навчальний катер "Нова Каховка". Фото: ВМС України

Ще на цю тему