Кримський бізнесмен Олег Зубков: «Росія – не Україна, тут не дозволять розвиватися»

17:21 12.02.2019

Погіршення інвестиційного клімату і корупція в анексованому Криму не дають розвиватися бізнесу.

Про це заявив кримський підприємець, власник зоопарку «Казка» і парку левів «Тайган» Олег Зубков в інтерв'ю Крим.Реалії, передає Радіо Свобода.

Бізнесмен розповів, що «майже п'ять років чекав змін в плані зміни інвестиційного клімату» після російської анексії півострова, але згодом ухвалив рішення про створення нових проектів у Португалії.

«Дуже сподівався, що зможу витрачати всі свої активи на будівництво нових парків у Криму. Мені знадобилося майже п'ять років для того, щоб зрозуміти, що Росія – це не Україна, і ніхто – ні Аксенов (глава російського уряду Криму Сергій Аксенов (Аксьонов) – КР), ні його послідовники не дозволять розвиватися простій російській людині в «російському» Криму... На жаль, така система цієї корупційної, заздрісної влади, яка дуже впевнено себе почуває», – сказав Зубков.

Раніше повідомлялося, що Зубков почав виводити свої активи у відкритий ним бізнес у Португалії.

У кримського бізнесмена Олега Зубкова, який у 2014 році підтримав анексію півострова Росією, тривалий конфлікт з російською владою Криму. Олег Зубков стверджує, що протягом п'яти років не може оформити документи на земельні ділянки, де розташована його власність.

За роки анексії Криму Зубков відвідав понад 300 судових засідань, пов'язаних з численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Кремлю кримської влади.

Ще на цю тему