В Одесі двом військовополоненим морякам присвоїли офіцерські звання

09:01 11.02.2019

В Одесі 9 лютого, 26 курсантів випускного курсу Інституту Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія" отримали перше офіцерське звання "лейтенант", серед яких захоплені в полон прикордонниками РФ в Керченській протоці курсанти Богдан Головаш і Владислав Костишин, повідомляє прес-центр Командування Військово-морських сил Збройних сил України.

"В Одесі сьогодні, 9 лютого, 26 курсантів випускного курсу Інституту Військово-Морських Сил Національного університету" Одеська морська академія "отримали перше офіцерське звання "лейтенант", військово-морські кортики та дипломи за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр"- йдеться в повідомленні на офіційній сторінці командування ВМС ЗСУ в соцмережі Фейсбук у суботу, повідомляє  Інтерфакс-Україна.

Вручити погони і привітати молодих офіцерів прибув командувач ВМС ЗС України адмірал Ігор Воронченко. Командувач ВМС ЗС України особисто вручив лейтенантські погони батькам полонених і висловив подяку за виховання мужніх синів.

"Можу запевнити, що по поверненню додому, наші лейтенанти обов'язково стануть командирами катерів, і я впевнений, вони впораються з усіма негараздами. Події 25 листопада 2018 сколихнули весь світ, який мав можливість побачити справжнє обличчя РФ, як агресора, нападника і нахабного гравця світової політики, - зазначив адмірал Ігор Воронченко.

 

Ще на цю тему