У травні в Україні вперше відбудеться найважливіший захід портової індустрії Ukrainian Ports Forum-2018

15:12 17.04.2018

Адміністрація морських портів України спільно з Центром транспортних стратегій організує UKRAINIAN PORTS FORUM-2018, який відбудеться 31 травня 2018 року в Одесі в рамках 17-го Міжнародного тижня з торгівлі і транспорту.

Про це повідомляє прес-центр ОМТП.

«Робота Адміністрації морських портів сьогодні сфокусована на декількох векторах. По-перше, це впровадження високих стандартів і кращих практик в портовій сфері на всіх напрямах — від розвитку персоналу до залучення інвестицій. Друге — реалізація стратегії розвитку портів з побудовою ефективної моделі управління портовою галуззю і третє — пошук інвесторів для перспективних проектів, які принесуть прибуток державі. Усім цим питанням і буде присвячений UKRAINIAN PORTS FORUM. Це не просто майданчик №1 для зустрічі влади і бізнесу, потенційних інвесторів, міжнародних фінансових організацій, вантажовласників й інших учасників ринку, які впливають на розвиток українських портів і обсяг інвестування в портову інфраструктуру. Основа Форуму — ярмарок всіх якісних інвестиційних проектів в портах країни, готових до роботи з інвесторами на найвищому рівні», — заявив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

З огляду на актуальність Форуму і зростаючий інтерес до української портової галузі з боку міжнародних інвесторів, організатори заходу запросили до участі провідні компанії, які впливають на розвиток портової сфери у світі. Свою участь у заході вже підтвердили топ-менеджери DP World, Hutchinson Ports, Cargill, HHLA International, China Harbour Engineering Company Ltd, Clarksons Platou (Italia) S. R. L., IFC, ЄБРР та інші.

З боку органів влади серед спікерів Форуму — Володимир Кістіон, віце-прем'єр-міністр України, Володимир Омелян, міністр інфраструктури України, Максим Степанов, губернатор Одеської області, Райвіс Вецкаганс, керівник ДП «АМПУ».

До участі у заході також запрошені представники адміністрацій європейських портів, іноземних посольств в Україні, топ-менеджмент українських компаній портової галузі тощо.

Крім основної програми, в рамках Форуму відбудеться конференція «Ukrainian ports: People agenda» та круглий стіл з питань морської безпеки в Україні «Ukrainian ports: Maritime security agenda».

Ще на цю тему