Діти військових моряків вже втретє пройдуть літнє оздоровлення за підтримки УГКЦ / Фото

09:13 07.06.2016

Близько 40 дітей військовослужбовців вітчизняних Військово-Морських Сил України вже втретє пройдуть літнє оздоровлення за підтримки Української Греко-Католицької Церкви.

Вчора, 6 червня, біля адміністративної будівлі однієї із військових частин ВМС ЗС України дітлахів в табір відпочинку, що розгорнутий на базі одного із пансіонатів у районі Затоки, проводжали їхні батьки і друзі, представники командування флоту, військовий капелан отець Олександр (Смеречинський), повідомляє BSNews Прес-центр Командування ВМС ЗС України.

- Табір буде проходити на березі моря, дуже насичено – ігри, розважальні заходи. В один із днів планується виїзд до Аккерманської фортеці у Білгород-Дністровському. Але ми також запросили для спілкування з дітьми кобзарів, які будуть наповнювати їхній відпочинок духовним змістом, – розповів отець Олександр (Смеречинський). Він додав, що організація відпочинку дітей військовослужбовців є певною мірою й морально-психологічною підтримкою військовослужбовців, адже коли ті знають, що з дітьми все добре, то й в службі і в роботі у них буде все гаразд.

Як додав священик УГКЦ, фінансові витрати більше як на 90 відсотків взяла на себе Церква. Водночас, як наголосив отець Олександр (Смеречинський), важливо, що літнє оздоровлення дітей військовослужбовців, які у 2014 році залишилися вірними присязі і вийшли з тимчасово окупованого Криму, стало традиційним.


 

 

Ще на цю тему