Компанія, що покинла Маріуполь після російського вторгнення, надає  послуги менеджменту морським суднам на Дунаї 

09:30 17.09.2022

Компанія «Марітайм Логістікс», яка після початку російського військового вторгнення до України була змушена переїхати з Маріуполя, продовжує надавати послуги менеджменту морських суден на Дунаї. 

Про це повідомила прес-служба компані, пише видання Порти України.

Ось уже півроку як наша компанія здійснює свою діяльність за межами міста Маріуполь, активно займаючись морською логістикою (вимушено змінивши місце свого перебування). За цей період компанія продовжувала фокусувати свою роботу на подальшому залученні суден до тайм-чартеру, надання послуг фрахтового брокерства та послуг менеджменту морських суден. Також, ми продовжуємо активно займатися дослідженням фрахтового ринку, аналізом та прогнозуванням тенденцій, та аналізом економіки роботи костерного та «річка-море» флоту, що вже на практиці довело свою виняткову користь та ефективність”, — вказала прес-служба.

Презентовано також новий сайт maritime-logistics.com.ua, який дозволить отримувати найактуальнішу інформацію про компанію та новини ринку.

Ефективний досвід управління судном Mekhanik Yuzvovich, яке було реалізовано на початку вересня на піку своєї вартості, стало основою для подальшого розвитку нашої компанії, дотримуючись філософії бізнесу — стати якісним менеджером, підвищуючи ККД активу судновласника, тобто забезпечувати рівень прибутку вище середньоринкового показника. Цей досвід управління дозволив нам успішно брати судна у тайм-чартер, забезпечуючи стабільні виплати власникам суден і отримувати прибуток від вмілого оперування цими судами на ринку. Ми бачимо майбутнє за цифровізацією шипінгу і вважаємо це стратегічною конкурентною перевагою для надання комплексу послуг в організації морської логістики”, — наголосив директор «Марітайм Логістікс» Антон Шапран.

«Марітайм Логістікс», яка входить до складу «Маріупольської інвестиційної групи» (МІГ), надає послуги у сфері морської логістики в Чорноморському та Середземноморському басейні.

На початку маркетингового сезону «Марітайм Логістікс» взяла в тайм-чартер судно для перевезення генеральних вантажів Т Magna (прапор — Панама) дедвейтом 6,3 тис. тонн для перевезення вантажів з Дунаю.

У липні UTA Group, що також входить до складу «МІГ», відновила свою операційну діяльність у південній частині України. Зокрема, вона почала працювати на Дунаї.

Після початку російського військового вторгнення до України компанії, що входять до складу МІГ, перереєструвалися на вільній від окупантів території — у Вінниці.
 

Ще на цю тему