У захопленому Маріуполі через відсутність зарплати протестують співробітники водоканалу

16:20 11.08.2022

У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі через відсутність заробітної плати протестують співробітники міського водоканалу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.


«Назріває бунт! У окупованому Маріуполі протестують співробітники Міськводоканалу. Причина - відсутність заробітної плати», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники відмовилися виходити на роботу та почали вимагати обіцяну їм зарплату.

«Окупанти прорахувалися - вони звикли до рабського менталітету росіян. Але маріупольці мають гідність та звикли до поваги їх праці! Бо в українському Маріуполі вони отримували регулярну та високу зарплату за свою роботу на благо міста. Цинізм та неповага не пройдуть!», - наголосили у міській раді.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Ще на цю тему