На Херсонщині загарбники змушують ув’язнених отримувати російські паспорти

17:40 24.06.2022

У Херсонській області загарбники змушують ув’язнених подавати документи на російські паспорти щоб підвищити показники «паспортизації».

Про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що у місті Нова Каховка Херсонської області відкрився пункт прийому документів для отримання громадянства рф. «Щоб підвищити показники «паспортизації», загарбники змушують ув’язнених подавати документи на російські паспорти», - зазначили у ЦПД.

Крім того, за словами колаборантів, на території Запорізької області націоналістичні батальйони влаштували тотальну перевірку мирного населення із забороною виїзду на територію ОРДЛО.

Також повідомляється, що в москві біля посольства США росіяни відкрили площу «днр», а на місці заводу «Азовсталь» планують зробити промисловий парк або місце відпочинку.

На Луганщині російські загарбники заявляють, що українські війська заблокували виїзди в бік тимчасово окупованих територій.

Крім того, в тимчасово захопленому Ізюмі Харківської області колаборанти оголошують, що шкільне навчання відбуватиметься за російською програмою.

Теми:

Ще на цю тему