Офіційне мародерство в дії: у Маріуполі крадуть українське майно під виглядом «націоналізації»

08:20 16.05.2022

Від учора за папірцем так званої «ДНР» у всіх власників України вкрадено під виглядом націоналізації все майно (рухоме та нерухоме) та цінності в галузі залізничного транспорту, електроенергетики та водопосточання. Про це радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Маріуполь. Від вчора за папірцем бананової республіки офіційним документом (Постановою!) так званої “ДНР” у всіх власників України вкрадено під виглядом націоналізації все майно (рухоме та нерухоме) та цінності в галузі залізничного транспорту, електроенергетики та водопосточання. Офіційне мародерство в дії. Наступним кроком буде передання “націоналізованого” майна у власність росії",– написав Андрющенко.

Радник міського голови Маріуполя також підмітив цікаву деталь.

"Мова йде не лише про державну або комунальну власність. Мова йде про власність фізичних та юридичних осіб. Деталь, яка краще за тисячу слів відкриває правду про “народ Донбаса”.

Взагалі Маріуполь на власні очі, нажаль, бачить початок СРСР в Україні майже в ті самі роки минулого сторічча. Влада гегмонів та людей з гвінтівкою. Єдине, що відрізняє - церква йде в ногу з комуністами", – резюмував Андрющенко.

У Маріуполі жителі повідомляють про нетиповий для мирного життя рівень смертності. Помирає багато людей середнього віку.

Теми:

Ще на цю тему