Пощади не чекайте: у ССО України "передали привіт" російським артилеристам - "ви, черви, стали нашою ціллю номер один"

22:41 02.03.2022

Відтепер Сили спеціальних операцій України не будуть щадити російських окупантів, які незаконно вторглися на суверенну територію Української держави і продовжують бомбити мирне населення і міста України.

Відповідну заяву опубліковано на офіційній Facebook сторінці Командування Сил Спеціальних Операцій України.

“Братство ССО України передає привіт російським артилеристам. Ми вас вітаємо: після того як ви накрили найжорстокішими обстрілами наші мирні міста, наших рідних, дітей, близьких - ви, черви, стали нашою метою номер один, - йдеться в заяві.

У ССО пояснюють російським "Ванькам", що ті "начебто далеко і стріляють по цілях яких не бачать": по маленьким дітям, старим, будинкам, дитячим садкам, школам і лікарням.

"Все це для вас просто цілі. Стрельнули, полетіло, потрапили - за*бись, правильно пацани?" - додають у відомстві.

Військові пояснюють російським "червам", що вони своїх цілей не бачать, і їм від цього начебто як легше.

“Але повірте: легше вам, мразям, вже не буде ніколи. Інформація по вам - вже у нас. А якщо по комусь ще немає, то це питання лічених хвилин. Відтепер ніяких полонених російських артилеристів більше не буде. Ніякої пощади, ніякого "будь ласка не вбивайте, я здаюся" вже не пройде. Кожен розрахунок, неважливо: командир, водій, навідник, заряджаючий - будуть зарізані як свині. Дзюрте у штані, ми за вами вже прийшли", - додають у відомстві.

У ССО також попросили російських окупантів зателефонувати своїм матерям востаннє, і попередити про те, що вони скоро помруть за всі ті втрати, які зараз несе український народ.

Теми:

Ще на цю тему