У Генічеському районі розпочалися масштабні антитерористичні навчання

19:00 11.11.2021

Напередодні Дня захисників і захисниць України на території Генічеського району розпочалися спеціальні антитерористичні тренування, які координуються Антитерористичним центром при Управлінні СБ України в Херсонській області.

Про це повідомляє Новий Візит.

В навчаннях приймають участь підрозділи включно з спецпризначенцями СБУ, Нацгвардії, поліції, Держприкордонслужби, Збройних Сил України. До тренувальних заходів залучені спецтехніка та гелікоптери.

Мета навчань – перевірити ступінь захисту стратегічно важливих об’єктів і місць масового перебування людей у разі виникнення терористичних загроз. Вони відбуваються в умовах максимально наближених до реальних.

Під час антитерористичних заходів будуть працювати патрулі, які перевірятимуть документи та оглядатимуть транспортні засоби.

Навчання розпочалися з наради на площі біля Генічеської райдержадміністрації, де підрозділи скоординували свої дії та отримали завдання.

Тренування відбуватимуться протягом двох днів 11 та 12 жовтня.

Також повідомляємо, що 12 жовтня біля Генічеська на полігоні в районі колишнього аеродрому в рамках тренувань будуть проводитися стрільби. Просимо населення зберігати спокій.

Ще на цю тему