Російські дипломати перейшли на мову погроз із країнами-учасницями «Кримської платформи», - Джапарова

12:00 12.07.2021

Російські дипломати перейшли на мову погроз із країнами-учасницями «Кримської платформи», - ДжапароваЧерез російські дипломатичні представництва відбувається робота з дискредитації «Кримської платформи».

Про це повідомила перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова в інтерв'ю Крим.Реалії, передає Цензор.НЕТ.

«Через російські дипломатичні представництва відбувається робота з дискредитації «Кримської платформи». Ми отримуємо інформацію про це, зокрема, і від наших партнерів. Вони нам розповідають про зустрічі з російськими послами і про те, що вони на цих зустрічах говорять про «Кримську платформу» і про те, як ставитимуться до країн, які до неї долучаться. Це мова погроз. І дійсно не кожна країна має ресурс, щоб ігнорувати ці погрози. Є низка країн, співробітництво Росії з якими має критичний характер - чи то в економічній площині, чи то у військовій співпраці. Ми до цього теж маємо ставитися тверезо», - повідомила Джапарова.

Нагадаємо, «Кримська платформа» - це міжнародна майданчик, покликаний об'єднати зусилля для реінтеграції та деокупації Кримського півострова. Установчий саміт платформи відбудеться 23 серпня в Києві. Низка країн вже відкрито висловили бажання долучитися до роботи платформи, зокрема, Словаччина, Туреччина. Польща та ін.
 

Ще на цю тему