На виставці зброї у Києві презентують новий український безпілотник

20:30 10.06.2021

Новий український військовий безпілотник ACE ONE презентують на Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2021» у Києві 15 червня.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба Державного космічного агентства України.

«У рамках виставки відбудеться презентація українського надсучасного бойового дрону ACE ONE, аналогів якого немає у світі», – підкреслили у відомстві.

Так, згідно з даними, які є у розпорядженні Укрінформу, розробником літального апарату є Міжнародна українська компанія ACE, а керівники проєкту – колишній президент ДП «Антонов» Олександр Лось та колишній голова ДКАУ, член Міжнародної академії космонавтики Володимир Усов.

Вони запевняють, що «у своєму класі неважкопідйомних безпілотників ACE ONE буде номером 1 у світі».

Крім цього, на виставці будуть представлені відомі авіабудівні конгломерати, топкомпанії світу за обсягами продажів озброєння, переможці хакатонів NASA Space App Challenge у категорії «Краще використання технологій» та інші висококласні компанії ринку оборонної галузі.

Виставка триватиме протягом 15-18 червня у Міжнародному виставковому центрі.

Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека» проходить у Києві з 2004 року. Серед експонатів зазвичай представлені озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою, техніка та озброєння сухопутних військ, озброєння і екіпірування правоохоронних органів, військова авіація.

Ще на цю тему