«Підтримка США буде серйозною» - Волкер про політику Байдена щодо України

12:00 22.03.2021

Незалежно від того, як складатимуться найближчим часом відносини Москви та Вашингтона, Україна матиме широку підтримку в США.

Як повідомляє Європейська правда, про це заявив Курт Волкер, колишній спецпредставник Держдепу з питань України в інтерв'ю журналу НВ.

Волкер запевнив, що Україну підтримують у США «і демократи, і республіканці, Білий дім і Сенат, нинішня адміністрація і попередня адміністрація».

Волкер нагадав, що в роки президентства Дональда Трампа Білий дім посилив санкції проти РФ, надав Україні озброєння, а також висилав з країни співробітників російських спецслужб і російських дипломатів.

«Думаю, нинішня президентська адміністрація рухатиметься в тому ж напрямку. Вони продовжать вводити санкції проти Росії та підтримувати Україну, всіляко відбиватимуть російську дезінформацію і пропаганду. Ми вже бачимо нові санкції, запроваджені адміністрацією Байдена проти Росії через отруєння Навального», - нагадав Курт Волкер.

Водночас він вважає, що «нас всіх чекають складні часи».

«Сьогодні ми спостерігаємо зростання військової агресії на Донбасі, і ми бачимо, що Росія намагається створити там найвищий рівень напруження, але підтримка США залишатиметься серйозною», - заявив колишній спецпредставник Держдепу з питань України.
 

Ще на цю тему